Тема: бокс
Показать сообщение отдельно
Старый 08.12.2009, 16:27   #60
SCAH
ДИРЕКТОР

Ресивер: Vu+Ultimo
Поблагодарили 1,378 раз(а) в 650 сообщениях
Вес репутации: 28
SCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордитсяSCAH за этого человека можно гордится

Джонсон: безперечно, Віталій сильніший за Володимира

Американець Кевін Джонсон, претендент на титул чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBC, яким володіє Віталій Кличко висловив впевненість у власній перемозі. Нагадаємо, що бій між українцем та американцем відбудеться 12 грудня в швейцарському Берні

- Для багатьох фанатів боксу ваш бій за титул чемпіона світу став несподіванкою. Ви очікували, що Віталій вибере вас?

- Звичайно, я в будь-якому випадку очікував провести бій за звання чемпіона світу в найближчим часом. Мій рейтинг в WBC підтверджує мої слова. З іншого боку, я радий, що Віталій для добровільного захисту титулу вибрав саме мене.

- Ви дивилися бій Кличко - Арреола? Ваші враження?

- Так, дивився. Це був гарний бій. Кличко заслужено переміг.

- Наскільки для вас важливий бій проти українця?

- Однозначно, це головний бій в моїй спортивній кар'єрі. Я посилено готуюся, мабуть, як ніколи.

- Кличко відомий своєю незручною манерою ведення бою. Що ви готові йому протиставити?

- Я прекрасно обізнаний про сильні сторони Віталія. Він по праву вважається одним з кращих боксерів-суперятяжів. Тим більш значуща для мене буде перемогти його, і забрати чемпіонський пояс в США. Головна помилка суперників Кличка, це те, що вони дозволяють йому боксувати на дистанції, але я не збираюся повторювати з помилки. Я переглянув чимало його поєдинків, Віталій він дуже часто тримає руки опущеними. Я маю намір скористатися цим недоліком. На мій погляд, головний ключ до перемоги над Кличко - це постійне нагнітання ситуації, вміти постійно тримати його в напрузі. Я вмію це робити. Ви це побачите це в найближчу суботу.

- Ви задоволені своїм тренувальним табором?

- Більш ніж. Можу запевнити вас, що я перебуваю у чудовій формі. Під час підготовки до бою, мені довелося себе багато в чому обмежувати. Але це того варте. Основна частина підготовки пройшла в Атланті. Зараз, тут, у Швейцарії більше працюю над теорією, багато дивлюся двобоїв Віталія.

- Як ви думаєте, хто сильніший Віталій або Володимир Кличко?

- Переконаний, що Віталій.

- Для вас не проблема боксувати в Європі? Ні побоювання в тому, що на території суперника вас можуть "образити" судді?

- Абсолютно ні. Якби я боявся цього, то який сенс боксувати. Мене зовсім не хвилює цей факт. У ринзі я думаю не про суддів, я повністю зосереджений на собі і свого суперника. Мені залишається лише сподіватися, що судді якісно зроблять свою роботу. Мій бій з Кличком в США покаже телеканал HBO. Глядачі зможуть оцінити якість мого боксу, адже саме вболівальники для мене є найбільш об'єктивними суддями.

- У вас зовсім невеликий відсоток перемог нокаутом ...

- Хай це вас не турбує. Коли я виходжу в ринг для мене важливо тільки одне - перемогти. А як це зробити, нокаутом або рішенням суддів зовсім інше питання. Я готовий до будь-якого розвитку подій. Віталій хороший боєць, але я краще.

«Sator arepo tenet opera rotas»

Последний раз редактировалось SCAH; 08.12.2009 в 16:29.
SCAH вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: