Показать сообщение отдельно
Старый 28.12.2018, 18:38   #87
evo
Профи

Ресивер: HD
Поблагодарили 1,313 раз(а) в 561 сообщениях
Вес репутации: 27
evo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордитсяevo за этого человека можно гордится

Цитата:
Сообщение от RW011 Посмотреть сообщение
Hisense, TCL і Kivi практично не відрізняются одно від одного.Різниця тільки у типі матриці.Я більше схиляюсь до Самсунгів.
Я розумію, що вони між собою не відрізняються, а чи на багато вони відрізняються від іменитих брендів типу Самсунг? Дешевше вони, тому, що начинка урізана чи дешевше, тому, що начинка та ж сама, а просто бренди мало відомі? Як для прикладу, взяли сусіди років 5 тому назад Ерго, самий що не є найдешевший 32-дюймовий телевізор. 5 років це не мало. Знаю деяких знайомих, то в них ламався телек уже в перший рік і марки в них були більш престижні, ніж Ерго - Шарп і Філіпс. То от я й хотів дізнатись, чи є сенс переплачувати тільки за те, що це Самсунг, а показувати буде однаково, що на Самсунг, що на Kivi.

Цитата:
Сообщение от stepan71 Посмотреть сообщение
UltraHD без смарта не встречал по ходу в природе не бывает. И наверно не будет, а смарт сейчас дермовый кроме ютуба хорошего нечё нема как по мне. Всякие диваны и мегого это ерунда.
Та от і я передивився по інетмагазинам, то вже без СМАРТу практично нема ТВ. 2-3 роки тому такого не було. І я в курсі, що СМАРТ там так - тільки для бонус-реклами, а працює далеко не ідеально. Тому й одразу вирішив, що з окремою приставкою буде краще працювати та й можливостей в ній більше.
І логічно ж припустити, що без СМАРТу телевізор коштуватиме дешевше і всі його потужності будуть направлені на показування якісної картинки, а не на обслуговування урізаних функцій СМАРТУ. Та й ламатися там уже буде менше чому))
evo вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: