Цитата:
Сообщение от RW011
Hisense, TCL і Kivi практично не відрізняются одно від одного.Різниця тільки у типі матриці.Я більше схиляюсь до Самсунгів.
|
Я розумію, що вони між собою не відрізняються, а чи на багато вони відрізняються від іменитих брендів типу Самсунг? Дешевше вони, тому, що начинка урізана чи дешевше, тому, що начинка та ж сама, а просто бренди мало відомі? Як для прикладу, взяли сусіди років 5 тому назад Ерго, самий що не є найдешевший 32-дюймовий телевізор. 5 років це не мало. Знаю деяких знайомих, то в них ламався телек уже в перший рік і марки в них були більш престижні, ніж Ерго - Шарп і Філіпс. То от я й хотів дізнатись, чи є сенс переплачувати тільки за те, що це Самсунг, а показувати буде однаково, що на Самсунг, що на Kivi.
Цитата:
Сообщение от stepan71
UltraHD без смарта не встречал по ходу в природе не бывает. И наверно не будет, а смарт сейчас дермовый кроме ютуба хорошего нечё нема как по мне. Всякие диваны и мегого это ерунда.
|
Та от і я передивився по інетмагазинам, то вже без СМАРТу практично нема ТВ. 2-3 роки тому такого не було. І я в курсі, що СМАРТ там так - тільки для бонус-реклами, а працює далеко не ідеально. Тому й одразу вирішив, що з окремою приставкою буде краще працювати та й можливостей в ній більше.
І логічно ж припустити, що без СМАРТу телевізор коштуватиме дешевше і всі його потужності будуть направлені на показування якісної картинки, а не на обслуговування урізаних функцій СМАРТУ. Та й ламатися там уже буде менше чому))