Показать сообщение отдельно
Старый 10.06.2023, 18:25   #4457
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 7,963 раз(а) в 3,568 сообщениях
Вес репутации: 27
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

В Україні відбуваються контрнаступальні дії - Зеленський

В Україні відбуваються певні контрнаступальні й оборонні дії, командувачі всіх напрямків налаштовані позитивно.
Про це заявив Президент Володимир Зеленський на спільній з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Як зауважив Президент, "цікаво, що путін сказав про наш контрнаступ".
Читайте також: путін визнав, що український контрнаступ розпочався і ЗСУ мають потенціал – ISW
"Важливо, що pосія відчуває завжди, що їм недовго залишилося, на мою думку. Контрнаступальні й оборонні дії відповідні відбуваються в Україні. На якій стадії - я не буду говорити детально. Вважаю, що ми це обов'язково будемо відчувати", - сказав Зеленський.
За словами глави держави, він не довіряв би "різним телеграм-каналам, і особливо путіну".
"Мені здається, вже було багато кроків, після яких довіряти цій інформації не можна. Мені здається, довіряти треба нашим військовим, і я їм довіряю", - наголосив Президент.
Читайте також: У Штатах розуміють, що контрнаступ може не стати визначальним для завершення війни
Він додав, що щоденно перебуває на зв'язку з командуванням різних напрямків - командувачем Сухопутних військ ЗСУ, командувачем оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Олександром Сирським, командувачем ОСУВ «Таврія» Олександром Тарнавським, командувачем ОСУВ «Одеса» Едуардом Москальовим, командувачем ОСУВ «Північ» Сергієм Наєвим, а також Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.
"Всі зараз налаштовані позитивно - так путіну і передайте", - резюмував Зеленський.
Як повідомлялося, президент рф володимир путін 9 червня заявив, що контрнаступ України розпочався, і зазначив, що українські сили все ще мають наступальний потенціал.
YuraUA на форуме   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: