Показать сообщение отдельно
Старый 28.09.2023, 19:27   #8
ВВ
Профи

Ресивер: Sat Integral : S-1412 HD ROCKET: S-1218 HD ABLE :
Поблагодарили 853 раз(а) в 395 сообщениях
Вес репутации: 10
ВВ на пути к лучшему

«Апостроф TV» придбав одеський канал «Думская.TV»

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про внесення змін до реєстру, що стосуються зміни власника і логотипу компанії «ТРК «Моя Одеса». Це рішення було ухвалено на засіданні, що відбулося 28 вересня.

У рамках цього оновлення, компанія «ТРК «Моя Одеса» змінила свій логотип з «Думская.TV» на «Апостроф TV». Разом з тим змінилися програмна концепція і власник компанії.

Як зазначає видання «Детектор Медіа», зміна власника відбулася ще в лютому 2022 року, але Національна рада внесла зміни до реєстру тільки 28 вересня 2023 року. Раніше канал належав Михайлу Шмушковичу, а новим бенефіціарним власником став Василь Філіпчук.

Музичний канал Music Box отримав дозвіл на трансляцію в Україні

28 вересня 2023 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала музичний канал Music Box. Це перший іноземний телеканал, який отримав дозвіл на трансляцію в Україні.

Реєстрація Music Box відкриває для українських провайдерів можливість включати цей канал до своїх телевізійних пакетів. Очікується, що канал розпочне трансляцію в мережах операторів платного телебачення вже найближчим часом.

Music Box орієнтується на користувачів в Україні та Польщі та пропонує контент дев’ятьма мовами. Music Box – це широкий спектр музичних програм, включаючи концерти, інтерв’ю з музикантами та музичні новини. Правовласником Music Box є компанія з Гібралтару, – зазначається у повідомленні держрегулятора.

Закон України «Про телебачення і радіомовлення» дозволяє ретранслювати в Україні без обов’язкової реєстрації в Національній раді іноземні програми з Європейського Союзу. Однак Гібралтар не є членом ЄС, тому для трансляції в Україні Music Box довелося пройти реєстрацію.

В цілому, реєстрація Music Box є позитивним сигналом для розвитку медіаринку в Україні. Це означає, що українські глядачі отримають доступ до ширшого спектра музичного контенту.
ВВ вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: