Показать сообщение отдельно
Старый 25.02.2024, 10:51   #5963
Олекса
Профи

Ресивер: Sat Integral 1268 HD
Поблагодарили 1,338 раз(а) в 482 сообщениях
Вес репутации: 22
Олекса за этого человека можно гордитсяОлекса за этого человека можно гордитсяОлекса за этого человека можно гордитсяОлекса за этого человека можно гордитсяОлекса за этого человека можно гордитсяОлекса за этого человека можно гордитсяОлекса за этого человека можно гордитсяОлекса за этого человека можно гордитсяОлекса за этого человека можно гордится

Мені сьогодні вкотре попалася на очі публікація про те, як раніше добре було.
Морожене було добре.
Ковбаса була добра.
Люди були добрі.
Ті добрі люди, наївшись доброї ковбаси з добрим мороженим , знімали добрі фільми з добрим сюжетом
А тепер скажіть мені бодай хтось, як воно так вийшло, що добрі
діти, які грали у доброму фільмі, їли добру ковбасу з добрим мороженим і жили та отримували виховання у добрих школах від добрих вчителів ,виросли н&людами котрі допившись до білої гарячки ,пішли у сусідню країну vбuvaти дітей ?!!
Не люблю я те совіцьке кіно про Електроніка. Термінатор ,то фільм чесніший. І благородніший. Бо там чесно - яку кнопку натиснули ,такий і герой. Встановили програму vбuти Конора - він vбuvaє Конора. Змінили програму - не vбuvає, а захищає.
І там якусь технологію треба знати.
А Електроніку браги налий ,унітаз дармовий пообіцяй і він сам перепрограмувався з хорошого хлопчика - робота ,на нехорошого дядька - д&біла.
Маю таки надію, що цей Ьузкій недотєрмінатор таки піде на брухт. І вся його недодержава разом з ним.
Не плачте за тим, що було наскрізь фальшивим . Не варто воно сліз.

Київська Відьма
Изображения
Тип файлаИмя файла Размер файлаЗагрузок
Тип файла: jpeg 7C674A9B-4149-4FE1-BDC4-4202B928CC3E.jpeg 82.0 Кб 2
:: Заметка ::
Скачал? - нажми "Спасибо"