Показать сообщение отдельно
Старый 07.11.2024, 11:28   #5
sergeyss9
Профи

Ресивер: Amiko Alien 8900
Поблагодарили 1,266 раз(а) в 590 сообщениях
Вес репутации: 33
sergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущееsergeyss9 обеспечено прекрасное будущее

Цитата:
Сообщение от Anthrax Посмотреть сообщение
Всім доброго часу доби...мене тут пригрузили питанням, як і чи можна газовий котел забезпечити живленням від компового UPC ват на 300? Прошу ваші варіанти, тільки не стьобайтеся, а дайте відповідь, чому це - так, а то - так. Мені цікаво, як там із синусом на виході, для котла це, думаю, критично...Дякую!
Доповнення до вище написаного .
На синусних безперебійниках красується напис Smart-UPS і потужність від 700ВА .

300Вт - всі з мод. синусом .Але якщо взяти радянський стабілізатор (сучасні релейні не підходять) - то більшість котлів запускаються і працюють без помилок . Старі стабілізатори вносять зміни - з прямокутників роблять горбатий синус . Для фазозалежних котлів можна занулити один з вивводів безперебійника .

---------------------------
Для зарядки ноутбуків є автомобільні зарядні пристрої , котрі працюють від 12В

От цікавий варіант - не довготривало знімав з такого 5 А

Скрытый текст (вы должны войти под своим логином или зарегистрироваться и иметь 1 сообщение(ий)):
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.
sergeyss9 на форуме   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: