Цитата:
Сообщение от kotiaj
Не заглядаючи в даташит, можна стверджувати, що мікросхема в любому випадку одна і та ж, тільки її вихідна потужність в даташиті вказується різна, в залежності від того з яким опором використовуються динаміки. Арифметика проста: чим більший опір динаміків, тим нижча буде вихідна потужність при незмінній напрузі живлення.
|
А якщо точніше, то данна мікросхема
має два варіанта включення.(див.скр.)
Режим моно-тоді виходить 1×84W Mono ,
та режим "стерео"-тоді 2×42W Stereo.
Тому в Мене одна мікросхема з виходом на дінаміки кожного каналу 6 ом.
У
sergeyss9 -дві мікросхеми з виходом 3 Ома на кожний канал.Там кожна окрема мікросхема працює в Моно-режимі.Два "моно"-буде "стерворежим".
===========================================
По живленню.В Мене при підключенні в режимі "десь середньої гучності" при напрузі 12 вольт ток в межах 0,15 А.
Цитата:
Сообщение от sergeyss9
Ну по перше я не писав що в мене щось хрипить . Притензії маю до якості звуку і до міфічної вихідної потужності .
Колонок в мене багато різних пар , але більш менш воно заграло з С-30 (4 ом) і це стеля для даної приблуди . А от по заявленим характеристикам повинно качати С-90  І вся ця скажена потужність аж за 8 баксів 
|
Я не дуже розбираюся в величинах потужності звуку, але таке враження,що потужність в ваттах часів СССР та сучасного Китаю не збігаются.

І не тільки по звуку....