Цитата:
Сообщение от RW011
Вирізати та здати в утілізацію за гроші-ЦЕ в нас усі можуть. 
Звичайний прийом "ремонту" в автосервісах.
Таке можу й сам зробити вдома,замість "ката" вварити пламегасник та потім перешити "мозги" на Євро 2.
================================
Питання було в безпосередньому очищенні каталізатора хімічними речовинами без знімання з автомобіля.
Дивився ролік в ЮТубі -Очищення каталізатора безпосередньо всередину пінним засобом.Але "шпрехають" на німецькому.Останній ще не вивчив.  .Але й так все ясно,сам процесс та кінцевий результат. Дійсно є еффект.Як раз і шукаю зараз варіанти подібного засобу.Подивлюсь ще і на китайських платформах.
---------------------------------------------------------------------------
В Мене знайомий в автосервісі вже декілька років миє каталізатори.
Але спочатку повністю знімають з авто,потім миють в ванні з "спецросчином".
Потім продувка,просушка і ставлять на місто.Секрет розчину нікому не видають. 
Але Я можу розкрити "ноу хау".
Звичайний розчин теплої води з миющим засобом "Феррі".
Вимиває сажу аж бігом.Каталізатор ходе й живе після цього ще декілька років.Звичайно,якщо ячейки цілі і не оплавлені.
|
На всіх своїх автівках екологію жодного разу не видаляв , хоча кулібіни рекомендували цю кастрацію .Перша інжекторна машина в мене була в 2000 р. Це була 21093 ''Балтика '' з G.M. інжектором і всією електронікою Бош .
На теперішній - Trafic 2.0 dci [дизель] заглушений клапан EGR без відшивок і сторонніх втручань .
Жодних хімій для чистки форсунок , сажевих , чи каталізаторів - ніколи не використоаував !
Навіть антигель для дизеля ніколи не лив !